Speelweek

De Speelweek is een supertoffe week die ieder jaar wordt gehouden in de laatste week van de zomervakantie. Iedereen uit Wolvega en omgeving van 6 tot en met 12 jaar mag mee doen!

De Speelweek is een week bomvol leuke activiteiten zoals een speurtocht, spelcircuit en vossenjacht en wordt de Speelweek afgesloten met een optocht door Wolvega. Het belangrijkste is natuurlijk dat iedereen plezier heeft tijdens de Speelweek. Elke jaar heeft de Speelweek een leuk thema maar wat het thema voor dit jaar is blijft, nog even geheim.

De Speelweek is van maandag t/m vrijdag. We starten iederen dag om 10.00 uur en ’s middags om 16.00 uur is het weer afgelopen. Wordt uw zoon/dochter ingedeeld in één van de oudste twee groepen? Dan mag hij/zij één nachtje in een tent met de hele groep blijven slapen, hierover krijgen ouders dan bericht.

Indeling groepen

De deelnemende kinderen worden verdeeld over 10 groepjes van 12 kinderen. Elk groepje heeft twee groepsbegeleiders. Bij de inschrijving voor de Speelweek kan op het aanmeldformulier aangeven worden bij wie uw zoon/dochter wel of juist niet in de groep wil. Hier wordt dan zoveel mogelijk rekening mee gehouden met de groepsindeling. De groepsindeling wordt tijdens de opening van de speelweek bekend gemaakt.

Opgeven

Er kunnen 120 kinderen meedoen met de Speelweek. De opgave datum word enkele maanden voorafgaand aan de Speelweek bekend gemaakt via posters, flyers en Facebook.

Kosten

De kosten van de Speelweek zijn € 30,00 per kind. Dit is inclusief drinken, lunch en tussendoortjes. Het is mogelijk om een bijdrage aan te vragen bij Stichting Leergeld, dit kan nadat u uw zoon/dochter heeft ingeschreven.

 

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.