Corné Verschuuren | Vrijwilliger in de rol van PR en materiaalbeheer

Corné Verschuuren | Vrijwilliger in de rol van materiaal beheerHallo allemaal, ik ben Corné Verschuuren 29 jaar, en een bezig bijtje. Al vanaf het begin ben ik bij Stichting Speelweek Wolvega betrokken als sponsor voor alle grafische werkzaamheden, foto’s en beheer van de website vanuit mijn eigen bedrijf CJP Design. Maar sinds 2016 ook bezig als bestuurslid voor het technische gedeelte van al het materiaal, de verhuur van onze tafels en tenten en houd ik mij bezig met de vrienden van Stichting Speelweek Wolvega.

Doordeweeks ben ik werkzaam als webdesigner in Drachten en run ik mijn eigen bedrijf vanuit mijn kantoor in Oldetrijne. Maar mocht je mij daar nou niet kunnen vinden dan ben ik waarschijnlijk thuis bij mijn gezin met met mijn vriendin, een dochter van 10 en een zoon van 1. Of in mijn garage bezig met 1 van mijn restauratie projecten, ik heb een zwak voor oude auto’s en je kunt mij dan ook wel een echte auto liefhebber noemen. Bang om de handen uit de mouwen te steken ben ik niet, ik ben liever bezig dan dat ik niks zit te doen, dat doe ik wel als ik ziek ben of nou ja, eigenlijk ook niet. Dat zit gewoon niet in mijn aard.

Nu zul je vast wel denken je ‘Corné wat doe je toch veel’ en waarom dan ook nog de Speelweek! De speelweek is meer dan een week heel hard buffelen als vrijwilliger, er gaat natuurlijk ook een hele voorbereiding aan vooraf. Maar als je ziet hoe de lach op al die gezichten gedurende de week steeds groter word en ook hoe de kinderen heel veel lol en plezier hebben tijdens onze andere activiteiten weet je precies waarvoor je het doet. Het tovert op je eigen gezicht net zo’n brede lach en het geeft je een hele hoop voldoening waardoor je direct alweer uit kijkt naar het volgende jaar of activiteit.
 

Terug naar het bestuur

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.