Laura Bos | Vrijwilliger in de rol van secretariaat

Laura Bos  | Vrijwilliger in de rol van secretariaatHey! Ik ben Laura, ik ben 25 jaar oud & woon samen met mijn dochter in Wolvega. Samen gaan wij graag naar het bos, de speeltuin, spelen we thuis, of gaan we knutselen. Verder vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken & samen een drankje te gaan doen of even winkelen.

5 jaar geleden ben ik door Yolanda gevraagd om een keer te komen helpen bij een disco. Dat vond ik erg leuk, en daarna heb ik bij bijna elke disco geholpen & ben ik ook mee gaan helpen met de Speelweek. De eerste 2 jaar als “gewone” vrijwilliger, en daarna ben ik bij het bestuur gegaan.

Tijdens de Speelweek zelf ben ik nog steeds groepsbegeleider, omdat dit mij het meeste aanspreekt & ik hier heel erg van geniet. Samen met een andere vrijwilliger de hele week dezelfde groep kinderen begeleiden, het meedoen aan de activiteiten (denk aan de vossenjacht, speurtocht etc), en het leren kennen van de kinderen in het groepje.

Wat ik zo leuk vind aan de Speelweek is dat geen enkel jaar het zelfde is. De hele week zie je de kinderen opbloeien, waar ze op maandag nog verlegen zijn, zijn ze op vrijdag enthousiast, vrolijk, en balen ze dat het weer is afgelopen. Achteraf alleen maar goede & enthousiaste verhalen, en alle kinderen vertrekken op vrijdag met een lach op hun gezicht. Ons doel is om de kinderen een fijne, leuke week te geven, en als dat lukt is het voor ons geslaagd!
 

Terug naar het bestuur

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.