Inschrijven Speelweek 2022

Leuk dat u uw zoon/dochter wilt opgeven voor de Speelweek van 2022!

We gaan naar Camping de Regenboog!!
 

šŸ‘Ø‍šŸ‘Ø‍šŸ‘§‍šŸ‘§ Hoe wij de groepen bepalen?
Bij de inschrijving gaan wij uit van de groep waar jullie zoon/dochter komend schooljaar naar toe gaat. Zat hij/zij dus in groep 5 en gaan ze naar groep 6 dan mag je hun inschrijven voor de bovenbouw. Zat hij/zij afgelopen jaar in groep 8 en willen ze nog een laatste keer mee doen ook dan mogen ze natuurlijk ook ingeschreven worden. 

ā° Waar en hoe laat? 
De Speelweek vindt net als andere jaren plaats op de Skeelerbaan in Wolvega van 10.00 tot 16.00. Na inschrijving ontvang je van ons een nieuwsbrief met informatie over hoe de Speelweek er globaal uit gaat zien en welke maatregelen wij hanteren. 

šŸ’¶ Kosten
De kosten van Speelweek zijn €25,00 per kind. Ook dit jaar is meedoen via Stichting Leergeld mogelijk. Je kunt een bijdrage aanvragen zodat je kind(eren) toch gewoon mee kunnen doen met de Speelweek šŸŽ‰ (doe dit wel na opgave)

Inschrijven

Vul voor ons onderstaand inschrijfformulier in en u ontvangt automatisch een bevestiging van uw inschrijving.

 

  • Gegevens ouders/verzorgers

  • Gegevens deelnemer

  • * velden zijn verplicht.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.