Evaluatie ouders Speelweek 2021

Hartelijk bedankt dat u de moeite neemt om ons evaluatieformulier in te vullen. Wij als bestuur van Stichting Speelweek Wolvega horen heel graag van ouders of er dingen beter kunnen, maar ook graag welke dingen juist leuk en goed gaan.

Alle evaluaties zullen geanonimiseerd worden opgeslagen ter verbetering van onze Speelweek. Uw e- mailadres hoeft u alleen in te vullen als u naar aanleiding van uw evaluatie nog contact met ons wilt hebben.

Het was een bijzondere editie met alle coronamaatregelen maar zijn trots op het resultaat. 

Als laatste willen wij u er aan herinneren dat de Speelweek volledig wordt georganiseerd door vrijwilligers. Allemaal met een andere achtergrond en expertise proberen wij naar ons beste kunnen een leuke week voor de kinderen uit Wolvega e.o. te organiseren. Daarbij gaat wel eens iets fout of is communicatie wel eens onduidelijk. Wij doen ons best en staan open voor suggesties.

Evaluatie formulier

U mag vragen overslaan als deze niet bij u van toepassing zijn.

  • Vragen aan uw kind

  • Een aantal korte vragen over hoe uw kind de Speelweek heeft ervaren dit jaar
  • Vragen aan u als ouder

  • Ook dit jaar was nog een bijzonder jaar. Voor de kinderen hebben wij geprobeerd om een 'zo-normaal-mogelijke' Speelweek te organiseren en we hebben het gevoel dat dit gelukt is. Wat vond u van de Speelweek?
  • * velden zijn verplicht.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.